ΔΑΣΚΑΛΟΙ - ardinacrobatics.gr

Ειρήνη Ανδρικοπούλου

Aerial Υoga

Απόφοιτη του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα Vinyasa Flow Yoga, Pilates Mat και Pilates Equipment στην ιδιωτική σχολή Grafts. Στα επόμενα χρόνια ακολούθησαν πιστοποιήσεις όπως Trx, Ugi Ball, Spinning και δυναμικά προγράμματα. Η πρώτη επαφή με τα εναέρια ακροβατικά ήρθε 2011. Από τις πρώτες πιστοποιημένες Aerial Yoga Fly Instructor (Studio One). Η εκπαίδευση όμως δεν σταματά εκεί, εφόσον η αγάπη για εναέρια ακροβατικά μεγάλωνε, υπήρχε συνεχής εκπαίδευση στα Aκροβατικά Πανιά, Aκροβατικά Εδάφους και Αcro-Yoga. Ακολούθησαν σεμινάρια με γνωστούς ακροβάτες στον χώρο της Aerial όπως με την γνωστής Sling Instructor / χορογράφο Holly Ann Jarvis το 2017.

Το 2018 υπήρξε συνεργασία με την σχολή δια βίου μάθησης Central Fitness Academy στην οποία παρέδιδε μαθήματα και πιστοποιήσεις Aerial Acrobatic. Στο Pole & Aerial Acribatics άρδην εργάζεται από το 2014 και διδάσκει το μάθημα της aerial yoga.

Ειρήνη Ανδρικοπούλου ardinacrobatics

Ειρήνη Ανδρικοπούλου

Aerial Υoga
Ελίζα Ποτηριάδη ardinacrobatics

Ελίζα

Pole Dance

Ελίζα

Pole Dance

Η Ελίζα ξεκίνησε το poledancing πριν από 6 χρόνια και χάρη στην γρήγορη εξέλιξή της και το ταλέντο της, άρχισε να διδάσκει ένα χρόνο μετά. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει διδάξει σε 3 διαφορετικές σχολές. Συμμετείχε στον πρώτο πανελλήνιο διαγωνισμό που έγινε το 2014.Προκειμένου να εξελίξει την κινησιολογία της αλά και για να εμπλουτίσει την διδασκαλία της, έχει κάνει σεμινάρια με πολλούς διακεκριμένους Poledancers όπως: Dimitry Politov, Olena Minina, Bendy Kate, Mark Buhatsov, Dimitry Fedotov και άλλους.

Το μάθημα της εστιάζει στην ακροβατική και δυναμική πλευρά του Pole, δηλαδή στο είδος που έχει επικρατήσει να ονομάζεται Polesports. Στο Pole & Aeria Acrobatics άρδην διδάσκει Pole Dance.

Έλενα Λιάσκου

Pole Dance, Exotic Pole, Ακροβατικό Στεφάνι και Stetch & Flex.

Η Έλενα γεννήθηκε το 1988.Η αγάπη της για το χορό και την έκφραση από μικρή ηλικία, την οδήγησαν να συναντήσει το Pole Dancing και αργότερα να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό.
Έχοντας εκπαιδευτεί δίπλα στους κορυφαίους του είδους, από το 2015 μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με πολλές σχολές στην Αθήνα.
Έχει πάρει διακρίσεις σε διαγωνισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. (Exotic Pole Fest Greece 2017 Semi Pro 1st place - Exotic Generation Germany 2019 Flow Category 2nd place).Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια με διεθνώς καταξιωμένους αθλητές του είδους (Leigh Ann Orsi, Lolo Hilsum, Anastasia Sokolova, Anastasia Skuktorova, Dmitry Politov, Andrea Nenci, Nina Kozub, Olga Koda)

και συνεχίζει να εκπαιδεύεται και να ενημερώνεται γι αυτό που αγαπά. Στο Pole & Aerial Acrobatics άρδην διδάσκει Pole Dance, Exotic Pole, Ακροβατικό Στεφάνι και Stetch & Flex.

Λένα Λιάσκου ardinacrobatics

Έλενα Λιάσκου

Pole Dance, Exotic Pole, Ακροβατικό Στεφάνι και Stetch & Flex.
Φωτεινή Γαλεράκη ardinacrobatics

Φωτεινή Γαλεράκη

Ακροβατικό Πανί

Φωτεινή Γαλεράκη

Ακροβατικό Πανί

Από μικρή η Φωτεινή ασχολήθηκε με την ενόργανη , τη κολύμβηση και το Taekwondo . Το 2010 ξεκίνησε να ασχολείται με τα εναέρια ακροβατικά (Πανιά) ως μαθητευόμενη της Ευγενίας Γαλεράκη. Με το πέρας 3 χρόνων εντατικής εκπαίδευσης έμαθε και εμπιστεύτηκε το σύστημα διδασκαλίας της κι έτσι στη συνέχεια ανέλαβε την αντικατάσταση και την επίβλεψη σε ήδη υπάρχοντα τμήματα εναέριων ακροβατικών. Από το 2013 μέχρι και σήμερα έχει αναλάβει την έναρξη νέων τμημάτων σε διάφορους χώρους εκγύμνασης και την διδασκαλία όλων των επιπέδων (αρχαρίου- μεσαίου- προχωρημένου) καθώς και την επίβλεψη και καθοδήγηση σε άλλους εναέριους εξοπλισμούς (ακροβατική κούνια, στεφάνι). Από μικρή η Φωτεινή ασχολήθηκε με την ενόργανη , τη κολύμβηση και το Taekwondo . Το 2010 ξεκίνησε να ασχολείται με τα εναέρια ακροβατικά (Πανιά) ως μαθητευόμενη της Ευγενίας Γαλεράκη.

Με το πέρας 3 χρόνων εντατικής εκπαίδευσης έμαθε και εμπιστεύτηκε το σύστημα διδασκαλίας της κι έτσι στη συνέχεια ανέλαβε την αντικατάσταση και την επίβλεψη σε ήδη υπάρχοντα τμήματα εναέριων ακροβατικών. Από το 2013 μέχρι και σήμερα έχει αναλάβει την έναρξη νέων τμημάτων σε διάφορους χώρους εκγύμνασης και την διδασκαλία όλων των επιπέδων (αρχαρίου- μεσαίου- προχωρημένου) καθώς και την επίβλεψη και καθοδήγηση σε άλλους εναέριους εξοπλισμούς (ακροβατική κούνια, στεφάνι). Στο Pole & Aerial Acrobatics άρδην διδάσκει Ακροβατικό Πανί.

Αγγελική Κακούτη

Pole Dance

Το πάθος της Αγγελικής για το Pole Dancing ξεκίνησε το 2013. Έχει κάνει σεμινάρια με διεθνούς φήμης Pole Dancers όπως ο Slava Ruza, η Maddie Sparkle, η Nina Kozub και άλλους. Έχει στο ενεργητικό της πολλά Shows και παραστάσεις. Η εκπαίδευσή της συνεχίζεται μιας και της αρέσει να δοκιμάζει διαφορετικά είδη Pole Dancing με μεγαλύτερη έμφαση στο δυναμικό Pole αλλά και το Exotic. Ως απόφοιτη δραματικής σχολής είναι γνώστης δρματατουργίας και της απαραίτητης κινησιολογίας για τις χορογραφίες της. Έχει διαγωνιστεί και σε διεθνής διαγωνισμούς. Ασχολείται με το χορό(Σύγχρονο, Commercial, High Heels) ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τις πολεμικές τέχνες (Judo και Jujitsu). Στο Pole & Aerial Acrobatics άρδην διδάσκει Pole Dance.

Αγγελική Κακούτη ardinacrobatics

Αγγελική Κακούτη

Pole Dance
Ιλεάνα Παππά ardinacrobatics

Ιλεάνα Παππά

Acro & Aerial Dance

Ιλεάνα Παππά

Acro & Aerial Dance

Η Ιλεάνα γεννήθηκε στην Αθήνα και από την ηλικία των 4 ετών ξεκίνησε κλασσικό χορό τον οποίο και συνέχισε για τα επόμενα 15χρόνια. Στην ηλικία των 16 ήρθε σε επαφή με διαφορετικά είδη χορού με τα οποία και ασχολείται μέχρι και σήμερα συμμετέχοντας σε παραστάσεις και σεμινάρια και συγκεκριμένα με τον σύγχρονο χορό, τον αυτοσχεδιασμό και το partnering. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων, φεστιβάλ και workshops τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Πορτογαλία και τη Σουηδία. Το 2012 ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τον κόσμο του τσίρκου μέσα από μαθήματα εναέριων ακροβατικών και ακροβατικών ζευγαριών εδάφους. Από εκείνη την στιγμή δεν σταμάτησε να εξελίσσεται και να εξερευνά διαρκώς διαφορετικές τεχνικές και πρακτικές σύγχρονου τσίρκου με βασικό αντικείμενο τα πανιά και το σχοινί.

Έχει παρακολουθήσει intensive classes και workshops από σπουδαίους δασκάλους και performers από όλο τον κόσμο όπως ο Emiliano Ron, o Gabriel Tramullas, o Alex Allan, ο Oskar Mauricio, η Carolina Ramirez Escobar και πολλοί ακόμα. Έχει συμμετάσχει στο 3ο και 4ο circus festival στην Τεχνόπολη και σε παραστάσεις σε διάφορα θέατρα στην Αθήνα, στην Στοκχόλμη με την ομάδα σωματικού θεάτρου Iraqi Bodies στην οποία συνδύασαν τα εναέρια ακροβατικά με τον σύγχρονο χορό και το σωματικό θέατρο καθώς και στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου στην παράσταση ΝΟRΜΑ της παγκοσμίου φήμης πρωτοποριακής ισπανικής ομάδας σύγχρονου τσίρκου La fura dels baus που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο. Τα τελευταία τρία χρόνια παράλληλα διδάσκει εναέρια ακροβατικά πανιά χορό και ευλυγισία σε διάφορες σχολές της Αθήνας. Στο Pole & Aerial Acrobatics άρδην διδάσκει Acro & Aerial Dance.

Παντελής Μίχος ardinacrobatics

Παντελής Μίχος

Καλλισθενική

Παντελής Μίχος

Καλλισθενική

Ο Παντελής από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες και την άρση βαρών. Κάτοχος πολλών διακρίσεων σε αγώνες Crossfit τα τελευταία χρόνια. Από το 2017 έως σήμερα ασχολείται επαγγελματικά με την καλλισθενική αγωγή και πλέον συνεργάζεται με την ομάδα Greek Calisthenics Movement που έφερε το συγκεκριμένο σύστημα προπόνησης στην Ελλάδα.

Επίσης είναι κάτοχος πτυχίου χαλαρωτικού αλλά και αθλητικού μασάζ από τον Παγκόσμιο φορέα W.M.F (World Massage Federation) Στο Pole & Aerial Acrobatics άρδην διδάσκει Καλλισθενική (Calisthenics).

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα μας